Osallistu Saarni Cloudin HR-tutkimukseen!

Henkilöstöhallinnon trendit ja työkalut 2023

Onko digihäly lisääntynyt parin viime vuoden aikana? Onko käytössänne jo liikaa ohjelmistoja ja työkaluja? Mittaatteko työntekijäkokemusta? Entä sosiaalista vastuullisuutta? Mitkä ovat työssäsi tämän hetken merkityksellisimmät trendit?

Saarni Cloud toteuttaa tutkimuksen yhdessä Innolinkin kanssa nykypäivän henkilöstöhallinnon ja työpaikkojen trendeistä sekä työssä esiintyvistä haasteista. Kysymme myös käytössä olevista henkilöstöhallinnon ohjelmistoratkaisuista sekä niitä käyttävien että niiden hankintoihin, käyttöönottoon ja kartoittamiseen osallistuvien henkilöiden näkökulmasta.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-7 minuuttia. Vastauksesi on erittäin tärkeä ymmärtääksemme paremmin muuttuvia työpaikkojen käytänteitä. Kaikkien Saarni Cloudin HR-tutkimukseen vastanneiden kesken arvomme 20 lippua Cloudy Day´23 -seminaariin, joka järjestetään 26.10.2023 Espoon Dipolissa (lisätietoa tapahtumasta alempana).

Lisäksi saat halutessasi koosteen tutkimuksen tuloksista. Kyselyyn on mahdollista vastata myös täysin anonyymina.

CloudyDay´23 -tapahtumassa kuullaan huippuasiantuntijoiden esityksiä HR- ja bisnesmaailman ajankohtaisista aiheista. Ajatuksia herättävien puheenvuorojen ja verkostoitumisen lisäksi tarjolla on kevyt aamupala, lounas sekä iltapäiväkahvit.
 
Osa tapahtuman esiintyjistä on jo vahvistettu. Tutkija Katri Saarikivi puhuu vuorovaikutuksen ja empatian merkityksestä digitalisoituvassa maailmassa ja Työterveyslaitoksen Teppo Valtonen kertoo erilaisista aivokuormaa vähentävistä ja työn sujuvuutta lisäävistä ratkaisuista.
 
Sosiaalisen vastuullisuuden teemoihin meitä johdattelevat Pohjoismaiden suurimman yritysvastuuverkoston FIBS ry:n Greta Andersson sekä Impaktlyn sosiaalisen ja yritysten ihmisoikeusvastuun asiantuntija Suvi Halttula
 
Monimuotoisuus- ja inklusiivisuusvalmentaja Dakota Robin kertoo meille erilaisuuden hyväksymisestä ja siihen liittyvän häpeän valjastamisesta voimavaraksi. Hän tietää mistä aito ymmärrys ja yhteistyö saavat alkunsa: ihmisen kohtaamisesta ihmisenä.
 
Kulttuurin johtamisesta ja sen merkityksellisyydestä meille kertoo Milttonin valmentaja ja neuvonantaja Anne Pallaste. Vahvistamme muut esiintyjät sekä tapahtuman tarkemman aikataulun lähiaikoina.

Tunnelmia CloudyDay´22 -tapahtumasta

CloudyDay-seminaari järjestettiin ensimmäistä kertaa 10.11.2022 Dipolissa. Tapahtumassa oli yli 300 vierasta, jotka saivat kuulla alustuksia mm. aloittelijuudesta ja oppimisesta, inhimillisen kasvun strategiasta, hyvän mielen työelämästä, nuorten odotuksista sekä tulevaisuudesta ja turvallisuudesta. Katso videolta ja alla olevista kuvista CloudyDay´22:n tunnelmia.