Nepton -elpompaa henkilöstö­hallintoa, sujuvampaa arkea

Yli 110 000 käyttäjää ja 750 asiakasyritystä sen tietää: Neptonissa hallitset kaikkea työsuhteisiin liittyvää tietoa helposti yhdessä ja samassa palvelussa.

Likeit -huipputulokseen oikeilla ohjelmisto­ratkaisuilla

Hyvin toteutetut ja tehokkaat ohjelmistoratkaisut ovat kaikkien yritysten toiminnan kulmakivi ja auttavat sekä päivittäisen työn hoitamisessa että pitkän aikavälin säästöjen saavuttamisessa. LikeIt-ohjelmistoperhe tarjoaa kattavan ratkaisun yritysten tiedonhallintaan.

Mutkaton oppimisympäristö kuuluu kaikille.

Moderni Priima-oppimisympäristö sopii kaikenkokoisille toimijoille alasta riippumatta. Priimalla toteutatte verkkokoulutukset helposti ja kustannustehokkaasti. Osaamisen kehittäminen voi olla Priiman avulla organisaationne kilpailuetu. Lisäksi saatte meistä luotettavan palveluntarjoajan, joka kulkee koko ajan matkassa mukana.

Helppokäyttöinen All-In-One HR-käyttöliittymä

LeanICT kehittää ja toimittaa LeanHR-järjestelmää. Järjestelmän avulla yritykset saavat suoraviivaistettua henkilöstö- ja palkkahallinnan prosesseja. Hyvin tehty HR-automaatioratkaisu tuottaa kustannussäästöjä sekä skaalautuu yrityksen toiminnan mukaisesti