Uutiset

Flexim Pro/Compact -tiimi esittäytyy 

Huhtikuun alussa Saarni Cloud sai jälleen vahvistusta, kun Saarni Nepton osti Abloyn Flexim Pro/Compact -liiketoiminnan.

Saarni Nepton osti Abloyn Flexim Pro/Compact -liiketoiminnan

Saarni Nepton ja Abloy ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa Fleximin liiketoiminta ja henkilöstö siirtyivät osaksi Saarni Neptonia 1.4.2024 alkaen.

Esittelyssä Saarni Learningin myyntipäällikkö Katja Häkkinen 

Yli 15 vuoden ratkaisumyynnin kokemuksen omaava Katja Häkkinen aloitti Saarni Learningin myynnissä reilu vuosi sitten. 

Esittelyssä Kiva Workin Customer Success Manager Jaakko Mikkola 

Jaakon tie vei Saarni Cloudille, kun hänen omasta työnantajastaan, Kiva Workistä, tuli osa Saarni Cloud -yhteisöä joulukuussa 2023. Jaakko kertoo päätyneensä …

Kiitos kuluneesta vuodesta

Vuosi 2023 on ollut täynnä haasteita, mutta samalla se on tarjonnut paljon positiivisia asioita. Saarni Cloudin orgaaninen kasvu on 14 %.

Saarni Cloud ostaa henkilöstökyselyalustaa kehittävän Kiva Workin – tähtäimessä kansainvälinen kasvu

Suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, Saarni Cloud on ostanut digitaalista henkilöstö- ja analytiikka-alustaa kehittävän Kiva Workin osaksi kasvavaa konserniansa. Kansainvälistä kasvua tukevan yrityskaupan myötä Saarni Cloud pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia ohjelmistoratkaisuja henkilöstöhallinnon ja henkilöstötyytyväisyyden saralla.

Henkilöesittelyssä: Myyntijohtaja Juha Asunmaa

Työskentelen Saarni Likeit:in myyntijohtajana. Saarni Cloudista mielenkiintoisen työpaikan tekee sen hyvä ja mielenkiintoinen tuotetarjoama sekä se, että yritys on menestyvä, kasvava ja vakavarainen.

Niklas Wasenius ja Päivi Rytteri vastaavat Saarni Cloudin taloudesta

Saarni Cloud -yhteisö sai talousosastolleen kaksi osaavaa ammattilaista syksyllä, kun Niklas Wasenius aloitti konsernin talousjohtajana ja Päivi Rytteri Group Business Controllerina.

Uusi työntekijä esittäytyy: HR-koordinaattori Roosa

Minä olen Roosa Ilander ja aloitin työni HR-koordinaattorina Saarni Cloudilla syyskuun alussa. Työssäni minua innostaa ja motivoi päästä kehittämään yhteisiä HR-toimintatapoja yrityksessämme.