Uutiset

Olemme mukana Contact Forum -rekrymessuilla

Olemme mukana korkeakouluopiskelijoille suunnatuilla Contact Forum -rekrymessuilla. Tapahtuma järjestetään torstaina 26.1. klo 10–17 Helsingin Messukeskuksessa.

Saarni Cloud Insights – Oppiminen osana työhyvinvointia 24.1.

Kyvykkyys on yksi kolmesta psykologisesta tarpeesta, joilla voidaan vaikuttaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja työpaikan pitokykyyn. Itseohjautuvassa työelämässä hallinnan tunne on tärkeää ja siinä oma osaaminen ja uuden oppiminen on isossa roolissa. Tule verkkotapahtumaamme kuulemaan aiheesta lisää.

Saarni Cloudin joululahjoitukset Mieli ry:lle ja Luonnonperintösäätiölle

Saarni Cloud auttaa tänä vuonna joululahjalahjoituksellaan Mieli ry:n ja Luonnonperintösäätiön tärkeää työtä.

Työelämän ohjelmistokonserni Saarni Cloud kasvaa jälleen – CSI Helsinki ja Kiva Work osaksi yhteisöä

Konsernimme vahvistaa palveluvalikoimaansa uusilla yritysjärjestelyillä. Joulukuussa toteutetun yhdistymisen myötä asianajotoimistojen ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut CSI Helsinki Oy liittyi osaksi konsernia. Lisäksi Saarni Cloud tiivistää yhteistyötään ja jatkaa vähemmistöomistajana henkilöstökyselyitä tarjoavassa Kiva Workissa.

Saarni Cloudin asiakas- ja sidosryhmäseminaari: CloudyDay´22

Inhimillinen kasvu muuttuvassa maailmassa – onko se edes mahdollista? Miten vapautat aikaasi arvokkaalle työlle, osaamiselle sekä innovaatioille? Onko yrityksellänne resilienssiä uhkien edessä? Entä aitoa ymmärrystä nuorten sukupolvien toiveista tulevaisuuden työelämältä?

Konsernin Syyspäivässä kehitettiin brändiä ja työhyvinvointia

Saarni Cloud järjesti koko henkilöstölleen Syyspäivän Tampereella syyskuussa. Päivän aikana perehdyttiin yritystemme nykytilanteisiin ja tulevaisuudennäkymiin sekä kuultiin konsernin ajankohtaisimmat kuulumiset. Henkilöstö pääsi myös vaikuttamaan brändin kehitykseen.

Mikko Ylinen Saarni Economics Oy:n toimitusjohtajaksi

Mikko Ylinen on kutsuttu Saarni Economics Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut vuodesta 2013 lähtien konsernin yrityksissä taloushallinnon asiantuntijana, asiakkaiden palkanlaskijoiden koulutus- ja tukitehtävissä sekä kehitysprojekteissa.

Likeit Nepton Group on nyt Saarni Cloud

Kasvava ja kehittyvä SaaS-yhteisömme sai uuden nimen. Saarni Cloud on suomalainen SaaS-yhteisö, joka auttaa yrityksiä kasvamaan ja ammattilaisia menestymään omassa työssään.