Uutiset

Nepton ja Priima yhdistivät voimansa

Löydät jatkossa konserniimme kuuluvan Saarni Neptonin Nepton-palvelusta Saarni Learningin mutkattoman oppimisympäristön Priiman.

Tervetuloa Saarni Cloudille, HR-johtaja Pia Kankaantähti!

Pia Kankaantähti aloitti Saarni Cloudin HR-johtajan roolissa huhtikuun alussa 2023.

Uusia työntekijöitä Saarni Likeitille ja Saarni Neptonille

Saarni Cloud vahvistui jälleen 20.3. kolmella uudella osaajalla. Tervetuloa taloon Pekka, Eemil ja Nina!

SaaS-yhteisömme kasvaa – Saarni Neptonille uusia kasvoja

Maaliskuun alussa Sarni Cloudin henkilöstö vahvistui entisestään, kun Sari Huttunen ja Toni Diaz aloittavat asiantuntijoina Saarni Neptonin asiakaspalvelussa.

Saarni Cloud vahvistui jälleen viidellä osaajalla

Saimme jälleen vahvistusta tiimeihimme viiden työntekijän aloittaessa helmikuun alkupuolella. Tervetuloa Saarni Cloudille Daniela, Isabel, Markus, Juho ja Ville!

työntekijäkokemus

Työntekijäkokemuksesta strateginen kilpailuetu – Saarni Cloud Insights 16.2.

Työntekijäkokemus ja sen ymmärrys on koko johdon yhteinen asia. Mistä hyvä työntekijäkokemus koostuu ja miten sillä voidaan vahvistaa pitovoimaa?

Tervetuloa uudet työntekijät Juha, Noora, Katja, Maija ja Henri

Saarni Cloudin SaaS-yhteisössä aloitti helmikuun alussa viisi uutta työntekijää: Juha Asunmaa, Noora Kumpulainen, Katja Häkkinen, Maija Varjoranta ja Henri Koutola.

Olemme mukana Contact Forum -rekrymessuilla

Olemme mukana korkeakouluopiskelijoille suunnatuilla Contact Forum -rekrymessuilla. Tapahtuma järjestetään torstaina 26.1. klo 10–17 Helsingin Messukeskuksessa.

Saarni Cloud Insights – Oppiminen osana työhyvinvointia 24.1.

Kyvykkyys on yksi kolmesta psykologisesta tarpeesta, joilla voidaan vaikuttaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja työpaikan pitokykyyn. Itseohjautuvassa työelämässä hallinnan tunne on tärkeää ja siinä oma osaaminen ja uuden oppiminen on isossa roolissa. Tule verkkotapahtumaamme kuulemaan aiheesta lisää.