Uutiset

Uusi työntekijä esittäytyy: HR-koordinaattori Roosa

Minä olen Roosa Ilander ja aloitin työni HR-koordinaattorina Saarni Cloudilla syyskuun alussa. Työssäni minua innostaa ja motivoi päästä kehittämään yhteisiä HR-toimintatapoja yrityksessämme.

Henkilöesittelyssä: Myyntijohtaja Juha Asunmaa

Työskentelen Saarni Likeit:in myyntijohtajana. Saarni Cloudista mielenkiintoisen työpaikan tekee sen hyvä ja mielenkiintoinen tuotetarjoama sekä se, että yritys on menestyvä, kasvava ja vakavarainen.

Kiva Work – palvelu osaksi Neptonia

Lisäämme konserniimme kuuluvan Kiva Work -palvelun osaksi Neptonia. Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökyselyalusta.

Osallistu Review 2023 HR-tutkimukseen

Tutkimme Saarni Cloudissa nykypäivän henkilöstöhallinnon ja työpaikkojen trendejä sekä työssä ilmeneviä haasteita. Yhteistyössä Innolink Oy:n kanssa toteutetussa tutkimuksessa kysymme myös …

Nepton ja Priima yhdistivät voimansa

Löydät jatkossa konserniimme kuuluvan Saarni Neptonin Nepton-palvelusta Saarni Learningin mutkattoman oppimisympäristön Priiman.

Tervetuloa Saarni Cloudille, HR-johtaja Pia Kankaantähti!

Pia Kankaantähti aloitti Saarni Cloudin HR-johtajan roolissa huhtikuun alussa 2023.

Uusia työntekijöitä Saarni Likeitille ja Saarni Neptonille

Saarni Cloud vahvistui jälleen 20.3. kolmella uudella osaajalla. Tervetuloa taloon Pekka, Eemil ja Nina!

SaaS-yhteisömme kasvaa – Saarni Neptonille uusia kasvoja

Maaliskuun alussa Sarni Cloudin henkilöstö vahvistui entisestään, kun Sari Huttunen ja Toni Diaz aloittavat asiantuntijoina Saarni Neptonin asiakaspalvelussa.

Saarni Cloud vahvistui uusilla osaajilla

Saimme jälleen vahvistusta tiimeihimme viiden työntekijän aloittaessa helmikuun alkupuolella. Tervetuloa Saarni Cloudille Daniela, Isabel, Markus, Juho ja Ville!