Vähemmän hälyä, enemmän aikaa arvokkaalle työlle.

Miten vapautat aikaasi inhimilliselle kasvulle? Kuinka pidät huolta itsestäsi ja aivoistasi kaiken kiireen ja digihälyn keskellä? Miksi kulttuuria tulisi johtaa? Mitä on sosiaalinen vastuullisuus ja miksi monimuotoisuus on niin tärkeää nyt ja tulevaisuudessa?

CloudyDay´23 -tapahtumassa kuulet huippuasiantuntijoiden esityksiä HR- ja bisnesmaailman ajankohtaisista aiheista. Ajatuksia herättävien puheenvuorojen ja verkostoitumisen lisäksi tarjolla on kevyt aamupala, lounas sekä iltapäiväkahvit.
 
Osa tapahtuman esiintyjistä on jo vahvistettu. Tutkija Katri Saarikivi puhuu vuorovaikutuksen ja empatian merkityksestä digitalisoituvassa maailmassa ja Työterveyslaitoksen Teppo Valtonen kertoo erilaisista aivokuormaa vähentävistä ja työn sujuvuutta lisäävistä ratkaisuista.
 
Sosiaalisen vastuullisuuden teemoihin meitä johdattelevat Pohjoismaiden suurimman yritysvastuuverkoston FIBS ry:n Greta Andersson sekä Impaktlyn sosiaalisen ja yritysten ihmisoikeusvastuun asiantuntija Suvi Halttula
 
Monimuotoisuus- ja inklusiivisuusvalmentaja Dakota Robin kertoo meille erilaisuuden hyväksymisestä ja siihen liittyvän häpeän valjastamisesta voimavaraksi. Hän tietää mistä aito ymmärrys ja yhteistyö saavat alkunsa: ihmisen kohtaamisesta ihmisenä.
 
Kulttuurin johtamisesta ja sen merkityksellisyydestä meille kertoo Milttonin valmentaja ja neuvonantaja Anne Pallaste. Vahvistamme muut esiintyjät sekä tapahtuman tarkemman aikataulun lähiaikoina.

Katri Saarikivi

Aivotutkija, Helsingin yliopisto

Dakota Robin

Monimuotoisuus- ja inklusiivisuusvalmentaja

Anne Pallaste

Valmentaja ja neuvonantaja, Miltton

Suvi Halttula

Head of Social Responsibility, Impaktly

Teppo Valtonen

Kehittämispäällikkö, Työterveyslaitos

Greta Andersson

Yritysvastuuasiantuntija, FIBS ry

Tunnelmia CloudyDay´22 -tapahtumasta

CloudyDay-seminaari järjestettiin ensimmäistä kertaa 10.11.2022 Dipolissa. Tapahtumassa oli yli 300 vierasta, jotka saivat kuulla alustuksia mm. aloittelijuudesta ja oppimisesta, inhimillisen kasvun strategiasta, hyvän mielen työelämästä, nuorten odotuksista sekä tulevaisuudesta ja turvallisuudesta. Katso videolta ja alla olevista kuvista CloudyDay´22:n tunnelmia.