CSI Helsinki – Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Oskari Gestrin, talousjohtaja

Käytössä: CSI Lawyer 1996-
Hyödyt: toimialakohtaisuus, toimintavarmuus, tiedolla johtaminen

CSI Lawyer on toimistomme järjestelmäkokonaisuuden olennaisin osa: toiminnanohjausjärjestelmä, jossa on kiinni koko organisaatiomme. Ohjelmistosta löytyy yrityksemme arvokkain data, asiakastoimeksiantoihin tehty työ kustannuksineen.

Itselleni CSI Lawyerin suurin lisäarvo syntyy ensisijaisesti raportoinnin ja tiedolla johtamisen kautta. Pivot-toiminnallisuus tarjoaa paljon ulottuvuuksia datan muokkaamiseen jo ohjelmistossa, mutta data on hyödynnettävissä myös muissa työkaluissamme.

Ad hoc -visualisointia ja jalostusta varten data siirtyy helposti exceliin, kun taas liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa tietoa tuotamme viemällä CSI-tiedot datavarastoomme, jossa yhdistelemme sen muista järjestelmistämme tuotavaan dataan suunnittelumalleissamme. Excelin pivot-toimintalogiikan ymmärtäville henkilölle CSI Lawyerin raportointilogiikka avautuu todella helposti.

Pitkän historian omaavana yrityksenä meillä on käytössä runsaasti toisiinsa integroituja järjestelmiä. Niiden joukossa CSI Lawyer on luotettava kivijalka, jonka ylläpito ei juurikaan kuormita organisaatiotamme.

Ohjelmiston ja CSI:n vahvuutena on sen toimialakohtaisuus ja toimialan ymmärtäminen. CSI:n asiakaskunta koostuu pääosin asianajo- ja lakiasiaintoimistoista, ja CSI Lawyer on varta vasten asianajotoimistoille suunniteltu vertikaaliohjelmisto. Se kattaa siten jo lähtökohtaisesti kaikki tarvittavat ominaisuudet eikä sitä tarvitse räätälöidä asianajotoimistolle erikseen. Toimistomme hyötyy myös muilta CSI-asiakkailta tulevista tuotekehitystoiveista, jotka vievät ohjelmiston toiminnallisuutta eteenpäin palvellen koko toimialaa.

CSI:n kanssa toimiessamme arvostamme sitä, ettemme yhtiönä huku asiakasmassaan eivätkä CSI-asiantuntijat ja -kehittäjät ole kasvottomia. Yrityskohtaiset tarpeemme ja toiveemme huomioidaan joustavasti, ja vakiomuotoisissa yhteistyöpalavereissa pääsemme säännöllisesti sparrailemaan ohjelmistoa koskevia tarpeitamme ja ideoitamme.

Castrén & Snellman on Suomen suurin ja vanhin asianajotoimisto. Vuonna 1888 perustetusta yrityksestä on kasvanut yli 280 hengen vaativien asianajopalveluiden edelläkävijä, joka palvelee asiakkaitaan niin yritysjärjestelyissä, riidanratkaisussa kuin muillakin liikejuridiikan erikoisaloilla. Suomen ulkopuolella Castrén & Snellman tarjoaa palveluitaan yhteistyössä kansainvälisen kumppaniverkostonsa kanssa.