Flexim Pro/Compact -tiimi esittäytyy 

Huhtikuun alussa Saarni Cloud sai jälleen vahvistusta, kun Saarni Nepton osti Abloyn Flexim Pro/Compact -liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä henkilöstö kasvoi viidellä osaajalla, kun Flexim Pro/Compactin työntekijät siirtyivät osaksi Saarni Cloudia. Tervetuloa Heikki Topinoja, Ernesto Koskinen, Lauri Kare, Hoang Nguyen ja Taina Vuori! 

Hoang Nguyen, Lauri Kare, Heikki Topinoja, Ernesto Koskinen, Taina Vuori

Tiimi 

Tuotepäällikkö Heikki Topinojan laajan ohjelmistoalan kokemuksen kautta taitoja löytyy moneen. Heikin työnkuvaan kuuluu muun muassa niin asiantuntijoiden koulutusta ja tukemista kuin hinnoittelua ja dokumenteista huolehtimistakin. ”Päädyin Fleximin pariin vuonna 2018 ja sillä tiellä ollaan edelleen. Asiakkaille tuleva hyöty ja helpottavuus motivoivat työskentelemään ohjelmistojen parissa.”, Heikki kertoo. 
 
Team Lead Ernesto Koskisen tehtävänä on muun muassa tuotekehitystiimin ohjaus, sidosryhmäkommunikaatio ja tuotteen kehittäminen. Lisäksi hänen vastuulleen kuuluu asiakastarpeiden muuntaminen teknisiksi spekseiksi sekä taskien ja julkaisujen koonti. 
Ernesto on ollut osa Flexim-tiimiä jo yli 4 vuotta. ”Innostuin koodaamisesta jo 12-vuotiaana, jolloin toteutin ensimmäisiä graafisia projektejani ja tutustuin QBasicin toimintaan kotikoneeltani.” Nälän kasvaessa Ernesto oppi lisää koko tuotekehitysprosessista ja onkin nykyään monessa mukana. 

Hoang Nguyen on ollut osa Flexim-tiimiä jo 5 vuotta. Hänen tehtäviinsä Software Developerina kuuluu pääosin UI-suunnittelu. Lisäksi Hoang on innolla kehittämässä uutta ja auttamassa myös muita tiimiläisiä. 
Alun perin tuonnin ja viennin pariin tähdännyt Hoang päätyikin opiskeluaikojen hackathon-kilpailun kautta ohjelmistokehityksen pariin ja jäi sille tielle. ”Ala valitsi minut, eikä toisinpäin”, Hoang naurahtaa. 

Lauri Karen tie Fleximin parissa on alkanut jo vuonna 2016 ja näin ollen käynyt erittäin tutuksi. System Architectin työssään hän on vastannut järjestelmän arkkitehtuurisesta suunnittelusta sekä ollut vahvasti mukana nettikäyttöliittymän, rest-rajapinnan, tietokantarakenteiden, työajanlaskentamoottorin ja tiedonsiirtomoduulin toteutuksessa. ”Olen viihtynyt koko elämäni tietokoneiden parissa. Pääsin ammattikorkeakouluaikoina ensimmäiseen alan kesätyöpaikkaan ja olenkin siitä lähtien tehnyt töitä full stackin parissa.” 

Product Specialist Taina Vuori on työskennellyt Fleximin parissa jo yli neljä vuotta. Hänen työtehtäviinsä asiantuntijana kuuluu laajasti asiakasyhteydenpito ja asiakkaiden auttaminen niin järjestelmän käyttöönotoissa, koulutuksissa kuin tukipyynnöissä. Lisäksi Taina on mukana koulutussisältöjen suunnittelussa ja järjestelmä- sekä tuotekehityksessä. ”Olen työskennellyt koko työhistoriani ajan erilaisissa työtehtävissä mm. HR-, palkka- ja työajanseurantajärjestelmien parissa aina asiantuntijan roolista päällikköpositioon asti.” 

Flexim Pro/Compact 

Flexim Pro/Compact on Abloyn kehittämä työajanseurantajärjestelmä, joka vastaa modernin ja muuttuvan työkulttuurin tarpeisiin. Flexim-tuoteperheen varmatoimiset ja skaalautuvat työajanseurannan ratkaisut ovat käytössä sadoilla suomalaisilla työpaikoilla. 

Koko tiimi oli samaa mieltä Fleximin tiimin vankasta yhteistyöstä. Tiimi koostuu viidestä työntekijästä, mutta haasteet on ratkottu yhdessä ja jokaisen tiimiläisen oma vahvuusalue luo ammattitaitoisen kokonaisuuden. Ideat otetaan aina ilolla vastaan ja kaikki ovat valmiita kehittämään järjestelmää aina parempaa kohti. 

 
Saarni Cloudille siirtyminen 

Fleximin tiimin kokemus Saarni Cloudille siirtymisestä on ollut positiivinen ja vastaanotto on ollut sydämellinen. Saarni Cloud ja etenkin Nepton tuntuu Fleximille loogiselta jatkumolta ja tuo tiimin silmiin tulevaisuudelle paljon mahdollisuuksia. ”Tiimimme on otettu hyvin vastaan, puhumme samaa työajanseurantakieltä ja uskon vahvasti, että Flexim täydentää Neptonin omaa järjestelmää.”, Lauri kommentoi. Ernesto komppaa; ”Odotan innolla työskentelyä työaikaratkaisuihin keskittyneen henkilöstön kanssa”. 


Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin Neptonista täällä