Kiva Work – Asiakkaiden kertomaa

Bilia Oy Ab

”Kiva Work on tarjonnut meille aivan uudenlaisen tavan tehdä henkilöstökyselyjä.

Olemme voineet itse räätälöidä kyselyt yhdessä esihenkilöiden kanssa tarkemmin suoraan tiimitasolle ja tällä tavoin saamme arvokasta tietoa esihenkilölle.

Myös sovittujen kehityskohteiden seuranta on helpompaa, kun voi uudistaa kyselyn vaikka vain osittain ja katsoa miten tilanne on kehittynyt.

Alustan käyttö on helppoa ja tulokset ovat heti käytettävissä kyselyn päättymisen jälkeen.”

– Mirva Pirkkalainen | Henkilöstöpäällikkö


Braleva Kiinteistöpalvelut

”Kiva Workin Heatmapien kautta saimme ihan uudenlaisen katsauksen henkilöstön tyytyväisyyden ja hyvinvoinnin kokonaiskuvaan yhdellä silmäyksellä, mutta myös huomattavasti aiempaa tarkemman kurkistuksen tiimi- ja yksilötasolle. Turha tulkitseminen ja arvailu voivat jäädä nyt historiaan.”

– Janita Koskiluoma | Henkilöstöjohtaja


Miilumachine

”Täytyy myöntää, että olen saanut aivan uuden käsityksen siitä mitä kyselyillä ja analytiikalla voi saada aikaiseksi. Olemme pitäneet selkeästä ja yksinkertaisesta rakenteesta, hyvistä kyselypohjista, raporteista ja analytiikasta jotka ovat visuaalisia sekä havainnollistavia. Viimeiseksi nostaisin vielä vastaamisen ja vastausprosessin helppouden sekä miten vastauksia voidaan ryhmitellä hyvin.”

– Kari Vimpari | Toimitusjohtaja


Järvi-Suomen Terveys

”Kiva Work tarjoaa erinomaisen palvelukonseptin organisaation toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Kiva Workin henkilöstö- ja asiakaskokemuksen mittaamiseen räätälöitävä arviointityökalu sekä heidän tarjoama laadukas ja joustava palvelu tuovat lisäarvoa oman toiminnan arviointiin ja kehittämiseen.”

– Markku Hämäläinen | Toimitusjohtaja


Lunawood

”Hyvin sujunut projekti, jossa aikataulut ja suunnitelmat pitävät. Yhteinen suunnittelu on helppoa!”

– Anna-Riitta Surakka | Henkilöstöjohtaja


Lue lisää Kiva Workin henkilöstökyselyistä ja -analytiikasta >