Avoin hakemus

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää 400 000 henkilöä yli 1 000 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä lähes 100 ja työskentelemme 8 eri yrityksessä monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan.

Jos avointen työpaikkojen listauksesta ei löydy sinulle sopivaa työtä, niin voit jättää avoimen hakemuksesi ja kertoa millaista työtä haet alla olevan linkin kautta.

Jaa työpaikkasivu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tervetuloa SaaS-yhteisöömme!

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää 400 000 henkilöä yli 1 000 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä lähes 100 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan.

Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi motivoivan työympäristön Espoon Leppävaaran tai Tampereen keskustan konttorillamme loistavien kulkuyhteyksien päässä, mutta töitä voi tehdä myös kotoa käsin. 

Työyhteisöömme kuuluvat kannustavat ja mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja virkistysedut, työmatka- ja polkupyöräedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja monipuolinen työterveyshuolto.

Muut avoimet paikkamme

It seems we can't find what you're looking for.