Esittelyssä Saarni Learningin myyntipäällikkö Katja Häkkinen 

Yli 15 vuoden ratkaisumyynnin kokemuksen omaava Katja Häkkinen aloitti Saarni Learningin myynnissä reilu vuosi sitten. 

Moni asia loksahti kohdalleen 

Katjan innostus oppimiseen sekä vankka tietojärjestelmäosaaminen olivat avainasemassa hänen liittyessään Saarni Learnigin tiimiin. Hänen työnkuvaansa Saarnilla kuuluu myynnistä ja sen kehityksestä vastaaminen.  

– Olen ollut nyt mukana vuoden ja päässyt täysillä mukaan kaikkeen! Meillä on kompakti porukka, jossa jokaisen panos on tosi tärkeä. 

Katja Häkkinen, myyntipäällikkö, Saarni Learning

Loistava ratkaisu sekä huipputyyppejä 

Katja kehuu digitaalista oppimisalustaa Priimaa loistavaksi. Hänestä on antoisaa auttaa asiakkaita löytämään oppimisalustan edut sekä opastaa heitä eteenpäin osaamisen johtamisen saralla. Lisäksi työkaverit Saarni Learningillä ja Saarni Cloudilla saavat kiitosta: 

-Meillä on ihan huipputyyppejä! Työskenteleminen heidän kanssaan on mahtavaa, Katja hehkuttaa. 

Positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne tärkeää 

Omassa roolissaan menestymisen edellytyksiksi Katja nimeää positiivisen ja ratkaisukeskeisen asenteen. Samoin kyky ymmärtää asiakkaan toimintaympäristöä ja haasteita on tärkeää. Katja kertoo olevansa itse elinikäinen oppija, kuka on aina kehittämässä itseään.  

– Minuun voi törmätä kehittämässä itseäni vaikka Vapepan etsintä- ja pelastuskoiratreeneissä. Minulla on 2,5 vuotias Labradorinnoutaja Xavi, jonka kanssa harrastamme pelastuskoiratoimintaa. Käyn myös pelaamassa padelia ja olen tosi innokas talviuimari. Lisäksi Nuorkauppakamaritoiminta on sydäntäni lähellä, ja olen aktiivinen Nuorkauppakamarin senaattori. 


Tahdotko kuulla, miten Priima sopisi juuri sinun yrityksesi tarpeisiin? Ota yhteyttä!