Esittelyssä Kiva Workin Customer Success Manager Jaakko Mikkola 

Jaakon tie vei Saarni Cloudille, kun hänen omasta työnantajastaan, Kiva Workistä, tuli osa Saarni Cloud -yhteisöä joulukuussa 2023. Jaakko kertoo päätyneensä alalle monen mutkan kautta ja SaaS-maailmaan hän on tullut mukaan alanvaihtajana. Yhteinen nimittäjä hänen työhistorialleen on ollut palveluliiketoiminta, asiakaspalvelu, esihenkilötyö ja prosessien kehittäminen.  

”Olen alkuperäiseltä koulutukseltani teologi. Opiskelujeni jälkeen tein tuntiopettajan töitä yliopistolla, samalla kun tein omaa väitöstutkimustani päätoimisesti neljän vuoden ajan. Tämän kauden jälkeen olen ollut VR:llä, Satolla sekä viimeisimpänä ennen Kiva Workia SaaShopilla, Jaakko kertoo.”

Työn motivaatiotekijöitä 

Kiva Workin asiakkuuspäällikön työssä Jaakon mielestä parasta on joustavuus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön, sekä se että pääsee monipuolisesti käyttämään jo kertynyttä osaamista. Työsuhde-eduksi hän nimeää mukavat työkaverit. 

Asiakkuuspäällikön aat ja oot 

Paineensietokyky, hyvät vuorovaikutustaidot, joustavuus ja heittäytymiskyky erilaisiin, nopeastikin vaihtuviin tilanteisiin, ovat kaikki tärkeitä hyvän asiakkuuspäällikön taitoja sekä ominaisuuksia. Myös projektin- ja kalenterin hallinta on oltava kunnossa. Lisäksi Excel-osaaminen ja pienimuotoinen BI-raportointivalmius ovat avuksi. 

Jaakko Mikkola, Customer Success Manager, Kiva Work

Koiria, kirjoja ja outoja yksityiskohtia 

Jaakon vapaa-aika menee tällä hetkellä pitkälti koirien parissa touhuillessa. Myös lukemiseen hän pyrkii löytämään aikaa aina kuin mahdollista. Hauskaksi faktaksi itsestään hän mainitsee outojen yksityiskohtien muistamiskyvyn.

”En muista olennaisia asioita, vaan kovalevy on täyttynyt kaikesta ei niin hyödyllisestä. Saatan muistaa outoja yksityiskohtia ja pystyä nimeämään kasvojen perusteella random ihmisiä, jos olen kerran nähnyt nimen ja naaman. Lisäksi vaimon mielestä olen hauska, mutta todennäköisesti hän uskottelee niin itsensä takia.”