Tervetuloa Saarni Cloudille, HR-johtaja Pia Kankaantähti!

Pia Kankaantähti aloitti Saarni Cloudin HR-johtajan roolissa huhtikuun alussa 2023. Jututimme Piaa uuteen rooliin liittyen.

Kertoisitko lyhyesti työtaustastasi?

– Olen työskennellyt aiemmin monipuolisissa HR-asiantuntijan ja -johdon tehtävissä kansainvälisissä asiantuntijaorganisaatioissa. Viimeisimpänä toimin henkilöstöjohtajana liikkeenjohdon ja markkinoinnin konsulttiyrityksessä vastaten työntekijäkokemuksen kehittämisestä sekä HR-toimintojen sujuvuudesta. Koulutukseltani olen KTM ja opinnoissani painottuivat viestintä ja johtaminen.

Pia Kankaantähti | HR-johtaja, Saarni Cloud

Perinteinen urheilukysymys, miltä nyt tuntuu?

– Olen erittäin innoissani uudesta roolistani Saarni Cloudilla! Missiomme vapauttaa asiakkaidemme aikaa inhimilliseen kasvuun ja arvokkaaseen työhön inspiroi minua suuresti. Roolissani minulla on mahdollisuus johtaa sisäisesti jokaisen yhteisöön kuuluvan työntekijän inhimillistä kasvua ja sitä kautta varmistaa, että olemme Suomen vetovoimaisin SaaS-yhteisö, johon edistyksellisimmät yritykset, työntekijät ja asiakkaat haluavat kuulua. Uudet työntekijät otetaan Saarni Cloudilla lämmöllä vastaan ja olen iloinen ollessani osa porukkaa, joka paitsi kasvaa, jossa myös viihdytään pitkään!

Mikä HR-työssä innostaa sinua eniten?

– Henkilöstöjohtajana haluan rakentaa kestävää työelämää. Tämä toteutuu työpaikassa, jossa jokainen pitää työstään ja pääsee kasvamaan siinä, kokee olevansa osa yhteisöä ja joka tukee kokonaishyvinvointia. Hyvä työntekijäkokemus ja ihmiset huomioiva kulttuuri on nykypäivänä menestyvän liiketoiminnan perusedellytyksiä ja HR-työn merkitys on siten entistäkin tärkeämpää.

Miten palaudut työstä?

– Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi alakouluikäistä lasta ja työn ulkopuolella vietänkin paljon aikaa perheen parissa. Omaa sydäntäni lähellä ovat jooga, pilates ja erilaiset tanssilajit, joita olenkin harrastanut enemmän tai vähemmän aktiivisesti lapsesta asti. Edellä mainittujen lisäksi tärkeimmät keinot palautumiseen minulla ovat riittävä uni ja puhelimen ilmoitusten minimoiminen erityisesti työpäivän jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa taloon, Pia!