Uusi työntekijä esittäytyy: HR-koordinaattori Roosa

Minä olen Roosa Ilander ja aloitin työni HR-koordinaattorina Saarni Cloudilla syyskuun alussa. Olen koulutukseltani tradenomi, mutta tällä hetkellä opiskelen töiden ohella kestävää kasvun ja yhteiskuntavastuun johtamista ylemmässä ammattikorkeakoulussa. Saarni Cloudin rekrytointi-ilmoitus LinkedIn:ssä herätti mielenkiintoni antamalla kuvan yrityksestä, jonka kulttuuri on kehittyvä, jossa on aidot kasvumahdollisuudet, jonka arvot ovat kunnioitettavat ja jossa vallitsee avoin ilmapiiri. Työhaastattelussa tämä hyvä työnantajamielikuva osoittautui oikeaksi ja vahvistui vielä entisestään. Kokemusta henkilöstöhallinnon työtehtävistä minulla on yhteensä noin viisi vuotta ja pidän työssäni erityisen tärkeänä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, empatiakykyä unohtamatta. 

Ensimmäinen työviikko

Ensimmäinen työviikkoni lähti jännittävästi käyntiin brändikuvauksilla Hotelli Rantapuistossa Vuosaaressa. Tykkäsin kovasti siitä, että paikalla oli mukana myös tulevia kollegoita ns. tukihenkilöinä. Tiistaista eteenpäin päiväni kuluivatkin Espoon toimistolla uusiin työkollegoihin tutustuen, ja täytyy kyllä sanoa, että tähän porukkaan on helppoa päästä mukaan. Perjantaina vierailimme Tampereen toimistolla, jossa Saarni Learningin väki pääosin työskentelee. Kokonaisuudessaan sanoisin, että perehdytys sujui todella hyvin. Esihenkilöltä etukäteen saamani aineistot ja aikataulut ensimmäisille viikoille, sekä Priiman perehdytyskoulutus olivat nekin siinä suureksi avuksi.

Saarni Cloud työpaikkana

Saarni Cloud tarjoaa työntekijöilleen monia etuuksia, ja minulla niistä on käytössä lounasetu, liikuntaetu sekä työmatkaetu (HSL). Meillä on lisäksi kattava työterveyshuolto, joka tukee työntekijöidemme työhyvinvointia. 

On ollut mukavaa huomata, että työssäni on mahdollisuus vaikuttaa asioihin, ja että työnantaja tukee asiantuntijuuden kehittämistä. Parasta Saarni Cloudilla on ehdottomasti juuri ihmiset ja yhteisöllisyyden kokemus. Keskiviikon mehuhetki on muun muassa hyvä esimerkki tästä tarjoten erinomaisen mahdollisuuden työkavereihin paremmin tutustumiseen.

Työssäni minua innostaa ja motivoi päästä kehittämään yhteisiä HR-toimintatapoja yrityksessämme. Näenkin Saarni Cloudissa tähän paljon potentiaalia. HR-koordinaattorin työ on kivaa ja antoisaa eritoten siksi, että siinä pääsee tutustumaan henkilöstöön. Myös yhteistyötaidot, sopeutuminen sekä järjestelmällisyys ovat HR:ssä isossa roolissa. Tulevaisuudessa toivon ja odotan innolla pääseväni myös mukaan järjestämään yrityksen yhteisiä tapahtumia.