Niklas Wasenius ja Päivi Rytteri vastaavat Saarni Cloudin taloudesta

Saarni Cloud -yhteisö sai talousosastolleen kaksi osaavaa ammattilaista syksyllä, kun Niklas Wasenius aloitti konsernin talousjohtajana ja Päivi Rytteri Group Business Controllerina.

Parasta on ihmiset

Group Business Controllerina aloittanut Päivi Rytteri on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, mutta tämän lisäksi hän on töiden ohella suorittanut myös KLT- ja ICT-tradenomin tutkinnot. Ennen Saarnille tuloaan Päivi työskenteli talouspäällikkönä Validia Oy:ssä, jossa hän vastasi sisäisen ja ulkoisen laskennan tiimeistä, raportoinnista, ennusteista ja budjetoinneista sekä oli mukana eri järjestelmäprojekteissa.

Päivi kertoo Saarnilla parasta olevan ihana työyhteisö. Hän kuvailee saarnilaisten vastaanottoa erittäin lämpimäksi sekä perehdytysprosessia toimivaksi. Myös Saarnin tuotetarjoama kerää monipuolisuudellaan sekä mielenkiintoisuudellaan kehuja. Päivi kertookin jo odottavansa, että pääsee oppimaan yhtiön liiketoimintaa syvällisemmin.

Vahingossa alalle

Talousjohtaja Niklas Wasenius kertoo ajautuneensa talousalalle vahingossa, sillä hänestä piti alun alkaen tulla poliisi tai upseeri. Ura alalla alkoi kuitenkin jo suoraan koulunpenkiltä, kun hän meni PwC:lle tilintarkastajaksi. Tämän jälkeen hän työskenteli neljässä suomalaisessa pörssiyhtiössä, joissa kaikissa hänen työnsä keskiössä oli yhtiön ulkoinen talous sekä pörssiyhtiömaailma.

Saarnissa Niklasta houkutteli yrityksen pienempi koko sekä se, että siellä on mahdollista päästä ensimmäistä kertaa tekemisiin pääomasijoittajien kanssa, koska yritys ei ole listautunut pörssiin. Samoin kuin Päivi, myös Niklas kehuu vuolaasti Saarnin henkilöstöä sanomalla, että ehdottomasti parasta on juuri ihmiset. Hyvä työyhteisö osoittautuikin mitä parhaimmaksi tukiverkostoksi jo heti ensimmäisten työviikkojen aikana, joita Niklas kuvailee erittäin vauhdikkaiksi.