Töihin Saarni Cloudille?

Meitä on tällä hetkellä jo lähes 150 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan. Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille.

Tervetuloa SaaS-yhteisöömme!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi motivoivan työympäristön Espoon Leppävaaran tai Tampereen keskustan konttorillamme loistavien kulkuyhteyksien päässä, mutta töitä voi tehdä myös kotoa käsin. 

Työyhteisöömme kuuluvat kannustavat ja mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja virkistysedut, työmatka- ja polkupyöräedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja monipuolinen työterveyshuolto.

Hae avoimiin työpaikkoihimme tai jätä avoin hakemus! 

Työntekijöidemme suusta

Avoimet työpaikkamme

Palkanlaskija

Vakituinen |
Saarni Economics |
Espoo
Etsimme nyt joukkoomme uutta palkanlaskijaa auttamaan meitä matkallamme Suomen vetovoimaisimmaksi SaaS-yhteisöksi. Palkanlaskijan työtehtävien lisäksi työskentelet aktiivisesti omien asiakkaidesi kanssa ja tuet heitä erilaisiin palkkoihin liittyvissä kysymyksissä.
Haku päättyy 17.12.2023