Asiakastuen asiantuntija

Saarni Likeit Oy on vuonna 2003 perustettu vaativiin henkilöstönhallinnon ja tehtävien hallinnan ratkaisuihin erikoistunut yritys. Pääasiallisen asiakaskuntamme muodostavat henkilöstöpalveluyritykset. 

Olemme osa Saarni Cloud -konsernia. Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää yli 400 000 ihmistä noin 1 500 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä jo lähes 150, ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan. Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille. 

Haemme nyt käyttötukitiimiimme 

asiakastuen asiantuntijaa 

auttamaan meitä matkallamme Suomen vetovoimaisimmaksi SaaS-yhteisöksi, johon edistyksellisimmät yritykset, työntekijät ja asiakkaat haluavat kuulua.  

Tehtävän kuvaus 

Asiakastuen asiantuntijan työtehtäviin kuuluu: 

  • Asiakkaiden ratkaisukeskeinen opastaminen järjestelmän käytössä puhelimitse ja sähköpostitse
  • Asiakkailta tulleiden järjestelmän muokkauspyyntöjen ohjaaminen asiakasvastaaville
  • Asiakasnäkökulmien tuominen kehitystiimien tietoon

 

Odotamme sinulta 

  • Ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, loogista päättelykykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Hyviä viestintätaitoja
  • Kiinnostusta uuden oppimiseen ja halukkuutta laajentaa osaamistasi

 

Emme odota, että sinulla on entuudestaan osaamista Likeit-järjestelmästä, mutta tehtävän kannalta hyödyt, jos sinulla on: 

  • Kokemusta asiakaspalvelusta
  • Kokemusta HR- ja/tai palkanlaskentajärjestelmien parissa työskentelystä
 

Lupauksemme sinulle 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi asiantuntevaa, tiivistä ja rentoa työyhteisöä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät meillä pitkään. Tästä syystä kehitämme kestävää työpaikkaa, jossa inhimillinen kasvu toteutuu jokaisen työntekijän arjessa. Meillä saat tukea kehittymiseen ja oman urapolun rakentamiseen nopeasti kasvavassa konsernissa sekä hyvät työsuhde-edut, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat kumppanuus, luottamus ja edistyksellisyys.  

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!  

Jätä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 3.12.2023. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Satu Kylmämetsä: satu.kylmametsa@likeit.fi

Yritys: Saarni LikeIt Oy

Paikkakunta: Espoo

Tyyppi: Vakituinen

Haku päättyy: 03.12.2023

Jaa työpaikkasivu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tervetuloa SaaS-yhteisöömme!

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää yli 400 000 henkilöä noin 1 500 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä jo lähes 150 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan.

Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi motivoivan työympäristön Espoon Leppävaaran tai Tampereen keskustan konttorillamme loistavien kulkuyhteyksien päässä, mutta töitä voi tehdä myös kotoa käsin. 

Työyhteisöömme kuuluvat kannustavat ja mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja virkistysedut, työmatka- ja polkupyöräedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja monipuolinen työterveyshuolto.

Muut avoimet paikkamme