IT-asiantuntija

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää yli 400 000 ihmistä noin 1 200 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä jo lähes 150 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan. Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille. 

Etsimme nyt tiimiimme  

IT-asiantuntijaa (Palvelimet) 

Oletko IT-asiantuntija, joka on erikoistunut palvelimiin? Haluatko olla osa kokenutta IT-huipputiimiämme, jossa jaamme tietoa avoimesti ja tuemme toistemme ammatillista kasvua. 

Tehtävän kuvaus 

Huolehdit Saarni Cloudin liiketoimintojen palvelinten ylläpidosta ja tuesta.  Palveluiden suorituskyky ja tietoturva eivät ole meille pelkkiä sanoja – ne ovat kriittisiä tekijöitä, jotka varmistavat asiakkaidemme luottamuksen ja yrityksemme menestyksen. Työskentelet konsernimme eri liiketoimintojen IT ja DEV tiimien kanssa tiiviissä yhteistyössä. Koordinoit hankkeita myös ulkoisten sidosryhmien ja asiakkaidemme kanssa. 

Tässä roolissa sinulla on myös vapaus ja vastuu kehittää uusia toimintatapoja. 

Tehtävässä pääset käyttämään erinomaista ongelmanratkaisukykyäsi ja haluasi kehittyä. Arvostamme proaktiivisuutta: sinä et ainoastaan reagoi ongelmiin, vaan pyrit ennakoimaan ja estämään ne mahdollisuuksien mukaan.   

Mitä toivomme sinulta 

 • Oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä 
 • Palveluhenkistä asennetta 
 • Hyviä IT- ja tietoturvataitoja 
 • Laajaa kokemusta Linux-ylläpidosta (esim. Ubuntu, Debian, CentOS) 
 • Hallitset palvelimien verkkopalveluiden, palomuurien, verkkopalvelinten (esim. Apache, Nginx) ja tietokantaohjelmistojen (esim. MariaDB, PostgreSQL) määrittelyt 
 • Kykyä ja halua jakaa tietoa sekä dokumentoida omaan osaamisalueeseen liittyviä asioita 
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa  

 

Arvostamme myös osaamista joistain seuraavista 

 • Windows-palvelimet ja MSSQL Server 
 • Ansible, Nagios, Grafana 
 • Bash-skriptaus 
 • Virtualisointi (esim. VMWare, KVM) 
 • Kontit (esim. Docker, Kubernetes) 
 • Pilvialustat (esim. Azure, AWS) 

 

Lupauksemme sinulle 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi asiantuntevaa, tiivistä ja rentoa työyhteisöä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät meillä pitkään. Tästä syystä kehitämme kestävää työpaikkaa, jossa inhimillinen kasvu toteutuu jokaisen työntekijän arjessa. Meillä saat tukea kehittymiseen ja oman urapolun rakentamiseen nopeasti kasvavassa konsernissa sekä hyvät työsuhde-edut, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat kumppanuus, luottamus ja edistyksellisyys. 

Kuulemme mielellämme sinusta lisää! 

Jätä hakemus palkkatoiveesi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.10.2023. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Yritys: Saarni Cloud Oy 

Paikkakunta: Espoo (hybridi) 

Tyyppi: Vakituinen 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Marko Onninen / IT-asiantuntija

050 434 0984 

marko.onninen@saarnicloud.com

Markon tavoittaa parhaiten:

 • Ma 18.9 klo 14-16 
 • Pe 22.9 klo 14-16 
 • Ti 26.9 klo 13-15 
 • Ke 27.9 klo 13-15 

Jaa työpaikkasivu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tervetuloa SaaS-yhteisöömme!

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää 400 000 henkilöä yli 1 200 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä yli 100 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan.

Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi motivoivan työympäristön Espoon Leppävaaran tai Tampereen keskustan konttorillamme loistavien kulkuyhteyksien päässä, mutta töitä voi tehdä myös kotoa käsin. 

Työyhteisöömme kuuluvat kannustavat ja mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja virkistysedut, työmatka- ja polkupyöräedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja monipuolinen työterveyshuolto.