Saarni Economics tarjoaa ammattitaitoisia tilitoimistopalveluita Saarni Cloudin asiakkaille. Perehdymme syvällisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamme juuri oikeanlaista kirjanpito-, palkanlaskenta- ja laskutuspalveluiden kokonaisuutta.

Olemme osa Saarni Cloud -konsernia. Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää yli 400 000 ihmistä noin 1 500 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä jo lähes 150 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan. Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille.

Yritys: Saarni Economics

Paikkakunta: Espoon Leppävaara

Tyyppi: vakituinen

Haku päättyy: 25.02.2024

Haemme nyt kasvavaan yhteisöömme

KIRJANPITÄJÄÄ

osaksi ratkaisukeskeistä taloushallinnon tiimiämme.

Tehtävän kuvaus

  • Vastaat asiakkaidemme kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä sekä viranomaisraporteista
  • Opastat ja neuvot kirjanpitoasioissa
  • Olet kiinnostunut ymmärtämään toiminnanohjausjärjestelmäkokonaisuuden kirjanpidon näkökulmasta

Mitä toivomme sinulta

Vastuullinen ja itseohjautuva työskentelytapa on henkilöstömme kulmakiviä. Toivomme, että olet yhteistyökykyinen ja sopeudut ajoittaiseen kiireeseen. Lisäksi arvostamme suuresti ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta. Jos olet tiimityöskentelystä nauttiva, positiivinen, täsmällinen ja hyvin mukautuva talousalan ammattilainen, sovit yhteisöömme loistavasti.

Lisäksi toivomme, että sinulla on työtehtävää vastaava tutkinto sekä vähintään vuoden kokemus kirjanpidossa työskentelystä tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä. Eduksesi luetaan sujuva suomen kielen taito sekä kokemus henkilöstöpalvelualan kirjanpidon parissa työskentelystä.

Lupauksemme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi asiantuntevaa, kasvavaa ja rentoa työyhteisöä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät meillä pitkään. Tästä syystä kehitämme kestävää työpaikkaa, jossa inhimillinen kasvu toteutuu jokaisen työntekijän arjessa. Meillä saat tukea kehittymiseen ja oman urapolun rakentamiseen nopeasti kasvavassa konsernissa sekä hyvät työsuhde-edut, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat kumppanuus, luottamus ja edistyksellisyys.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Jätä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2024. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mikko Ylinen 040 508 6071 / mikko.ylinen@likeit.fi

Jaa työpaikkasivu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tervetuloa SaaS-yhteisöömme!

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää 400 000 henkilöä yli 1 200 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä yli 100 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan.

Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi motivoivan työympäristön Espoon Leppävaaran tai Tampereen keskustan konttorillamme loistavien kulkuyhteyksien päässä, mutta töitä voi tehdä myös kotoa käsin. 

Työyhteisöömme kuuluvat kannustavat ja mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja virkistysedut, työmatka- ja polkupyöräedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja monipuolinen työterveyshuolto.