Kirjanpitäjä

Saarni Economics tarjoaa ammattitaitoisia tilitoimistopalveluita Saarni Cloudin palveluiden asiakkaille. Perehdymme syvällisesti asiakkaidemme tarpeisiin ja tarjoamme juuri oikeanlaista kirjanpito-, palkanlaskenta- ja laskutuspalveluiden kokonaisuutta.

Olemme osa Saarni Cloud -konsernia. Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää puoli miljoonaa ihmistä yli 1 200 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä jo lähes 150 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan. Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille.

Haemme nyt kasvavaan yhteisöömme

KIRJANPITÄJÄÄ

auttamaan meitä matkallamme Suomen vetovoimaisimmaksi SaaS-yhteisöksi, johon edistyksellisimmät yritykset, työntekijät ja asiakkaat haluavat kuulua.

Tehtävän kuvaus

Pääasiallisina tehtävinäsi on vastata asiakkaidemme kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä.

Toivomme, että:

  • Pystyt itsenäisesti hoitamaan kirjanpidon ja laatimaan tilinpäätöksen sekä viranomaisraportit
  • Osaat opastaa ja neuvoa kirjanpitoasioissa
  • Olet kiinnostunut ymmärtämään toiminnanohjausjärjestelmäkokonaisuuden kirjanpidon näkökulmasta
  • Olet yhteistyökykyinen, sopeudut ajoittaiseen kiireeseen ja työotteesi on oma-aloitteinen

 

Mitä toivomme sinulta?

Vastuullinen ja itseohjautuva työskentelytapa on henkilöstömme kulmakiviä. Lisäksi arvostamme suuresti ongelmanratkaisutaitoa sekä oma-aloitteisuutta. Jos olet tiimityöskentelystä nauttiva, positiivinen, täsmällinen ja hyvin mukautuva talousalan ammattilainen, sovit tiimiimme loistavasti.

Lisäksi toivomme, että sinulla olevan työtehtävää vastaava tutkinto sekä vähintään vuoden kokemus kirjanpidossa työskentelystä tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus vastaavasta työtehtävistä. Lisäksi hyödyt kokemuksesta henkilöstöpalvelualan kirjanpidon kokemuksesta, Likeit-järjestelmän käytöstä sekä erinomaisesta suomen kielen taidosta.

Lupauksemme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi asiantuntevaa, kasvavaa ja rentoa työyhteisöä. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät meillä pitkään. Tästä syystä kehitämme kestävää työpaikkaa, jossa inhimillinen kasvu toteutuu jokaisen työntekijän arjessa. Meillä saat tukea kehittymiseen ja oman urapolun rakentamiseen nopeasti kasvavassa konsernissa sekä hyvät työsuhde-edut, jotka on suunniteltu edistämään hyvinvointiasi. Toimintaamme ohjaavat arvot ovat kumppanuus, luottamus ja edistyksellisyys. 

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Jätä hakemus alla olevasta linkistä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.6.2023. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yritys: Saarni Economics

Paikkakunta: Espoo

Tyyppi: Vakituinen

Haku päättyy: 15.06.2023

Lisätietoja tehtävästä antaa:


Mikko Ylinen, toimitusjohtaja
040 508 6071
mikko.ylinen@likeit.fi

Jaa työpaikkasivu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Tervetuloa SaaS-yhteisöömme!

Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka palveluita käyttää puoli miljoonaa ihmistä yli 1 200 asiakasorganisaatiossa. Meitä on tällä hetkellä lähes 150 ja työskentelemme monenlaisissa tehtävissä asiakaspalvelusta ohjelmistokehitykseen ja käyttöönottoprojekteista uusasiakashankintaan.

Meitä yhdistää halu merkitykselliseen ja arvokkaaseen työhön – ja inhimilliseen kasvuun. Kehitämme palveluita, jotka vapauttavat työaikaa ajattelulle, oppimiselle ja oikeille kohtaamisille. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi motivoivan työympäristön Espoon Leppävaaran tai Tampereen keskustan konttorillamme loistavien kulkuyhteyksien päässä, mutta töitä voi tehdä myös kotoa käsin. 

Työyhteisöömme kuuluvat kannustavat ja mukavat työkaverit sekä erittäin kattavat henkilöstöedut, kuten lounas- ja virkistysedut, työmatka- ja polkupyöräedut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja monipuolinen työterveyshuolto.