Saarni Cloud ostaa henkilöstökyselyalustaa kehittävän Kiva Workin – tähtäimessä kansainvälinen kasvu


Suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, Saarni Cloud on ostanut digitaalista henkilöstö- ja analytiikka-alustaa kehittävän Kiva Workin osaksi kasvavaa konserniansa. Kansainvälistä kasvua tukevan yrityskaupan myötä Saarni Cloud pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavampia ohjelmistoratkaisuja henkilöstöhallinnon ja henkilöstötyytyväisyyden saralla.

Vuonna 2022 perustettu Kiva Work (KW Employee Engagement Solutions Oy) kehittää digitaalista henkilöstökysely- ja analytiikka-alustaa, jonka avulla organisaatioiden on helppo mitata, analysoida ja kehittää työntekijäkokemusta kokonaisvaltaisesti. Alustan monikielisyys, skaalautuva analytiikka sekä kattavat automaatiot mahdollistavat myös suurille ja kansainvälisille organisaatiolle työntekijäkokemuksen mittaamisen ja kehittämisen. Kiva Work analysoi ja visualisoi kerätyn datan automatisoidusti tekoälyä hyödyntäen ja piirtää organisaatioille selkeän kartan henkilöstötyytyväisyyden kehityksestä ja painopisteistä toimenpide-ehdotuksineen.

Saarni Cloudin vahva kasvu jatkuu yritysoston myötä ja vallitsevasta taloustilanteesta huolimatta. Konsernin arvion mukaan vuonna 2023 kasvua on tullut jopa 41 prosenttia, josta orgaanisen kasvun osuus on 14 prosenttia. Liikevaihto ylittää vuonna 2023 17 miljoonaa euroa, mikä tekee Saarni Cloudista yhden merkittävimmistä ohjelmistoratkaisuja tarjoavista konserneista Suomessa. 

“Olemme Saarni Cloudilla vahvalla kasvupolulla, jota Kiva Workin yritysosto vauhdittaa entisestään. Yrityksen liittäminen osaksi konserniamme vahvistaa Saarni Cloudin asemaa työelämän ohjelmistoratkaisuden edelläkävijänä ja tuo asiakkaillemme arvokkaan ratkaisun työntekijäkokemuksen mittaamiseen ja kehittämiseen”, kertoo Saarni Cloudin toimitusjohtaja Kaj Rintala. “Saarni Cloud hankki vähemmistöosuuden Kiva Workistä vuosi sitten, jolloin siitä tuli läheinen kumppani ja osittain yhteisömme jäsen. Tuolloin täysjäsenyydelle asetetut ehdot on nyt täytetty ja synergiaedut ovat tulleet todistetuksi. Olemme innoissamme saadessamme osaksi konserniamme tiimin vahvan ja ainutlaatuisen osaamisen mittaamisen ja analysoinnin saralla.”

“Liiketoiminnan kaikki osa-alueet ovat sidoksissa henkilöstöön ja heidän mahdollisuuksiinsa sekä kykyihinsä toteuttaa strategiaa. Tämä tekee työntekijäkokemuksesta yhden kriittisimmistä kasvun mahdollistajista. Organisaatiot tarvitsevat alati muuttuvassa työelämässä yhä parempia ja systemaattisempia tapoja kerätä ja analysoida dataa työntekijäkokemuksesta ja löytää myös kehityksen aidot painopisteet”, kertoo Kiva Workin toimitusjohtaja Ross Lantea. “Saarni Cloud on tukenut ja kiihdyttänyt Kiva Workin kasvua alusta asti, joten olemme erittäin iloisia siitä, että pääsemme yritysoston myötä keskeiseksi Saarni Cloud -konsernin jäseneksi.”

Lyhyesti Saarni Cloud -konsernista
Saarni Cloud on suomalainen työelämän ohjelmistokonserni ja SaaS-liiketoiminnan edelläkävijä, jonka henkilöstöhallinnon, oppimisen, työajanseurannan, taloushallinnon ja analytiikan palveluita käyttää Suomessa ja Pohjois-Euroopassa 400 000 henkilöä noin 1 500 asiakasorganisaatiossa. Konsernin palveluksessa on yli 120 kokenutta asiantuntijaa Espoossa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Hyvinkäällä. https://saarnicloud.com/

Lyhyesti Kiva Workista
Kiva Work on helppokäyttöinen digitaalinen henkilöstökysely- ja analytiikka-alusta, jonka avulla organisaatiot voivat mitata, ymmärtää ja kehittää työntekijäkokemusta kokonaisvaltaisesti. Tarkat raportit ja analytiikka auttavat kohdentamaan kehitystoimenpiteet oikeaikaisesti, oikeisiin paikkoihin, mikä maksimoi kehitystoimenpiteiden tuloksellisuuden Alusta on myös saumattomasti yhdistettävissä suosituimpiin HR-järjestelmiin. Kiva Work on perustettu vuonna 2022. https://kivawork.com/ 

Yhteyshenkilöt

Kaj Rintala

Toimitusjohtaja, Saarni Cloud

+358 40 141 3040

Ross Lantea

Toimitusjohtaja, Kiva Work

+358 444 934 798